Készült: 2021.03.08.09:53:21 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

232. ülésnap (2017.06.12.), 257. felszólalás
Felszólaló Ritter Imre (német nemzetiségi szószóló)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka felszólalás
Videó/Felszólalás ideje 1:57


Felszólalások:  Előző  257  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

RITTER IMRE nemzetiségi szószóló, a Magyarországi nemzetiségek bizottságának előadója: Sehr geehrter Herr Vorsitzender! Sehr geehrtes Parlament! Erlauben Sie mir bitte, dass ich im Namen und im Auftrag des Ausschusses der in Ungarn le­ben­den Nationalitäten unseren Standpunkt be­züglich des Gesetzesvorschläges Nummer T/15428. über die Änderung einiges Steuergesetze und andere zugehöriges Gesetze erörtere. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Ház! Engedjék meg, hogy a Magyarországi nemzetiségek bizottsága nevében kifejtsem álláspontunkat az egyes adótörvények és más kapcsolódó törvények módosításáról szóló 15428. számú törvényjavaslattal kapcsolatban.

A Magyarországi nemzetiségek bizottsága a határozati házszabály 44-45. §-a alapján lefolytatta a törvényjavaslat részletes vitáját. Bizottságunk a törvényjavaslatnak a határozati házszabály 32. § (2) bekezdése szerinti bejelentésben megjelölt rendelkezéseit megvizsgálva megállapította, hogy azok megfelelnek a határozati házszabály 44. § (1) bekezdésében foglalt követelményeknek.

Bizottságunk a törvényjavaslathoz benyújtott módosító javaslatokról nem foglalt állást, és további módosításra irányuló szándékot sem fogalmazott meg. Bizottságunk a részletes vitát lezáró bizottsági módosító javaslatot nem nyújtott be, és a törvényjavaslat részletes vitáját 2017. május 23. napján lezárta.

Mindezek alapján a Magyarországi nemzetiségek bizottsága az egyes adótörvények és más kapcsolódó törvények módosításáról szóló T/15428. számú törvényjavaslatban foglaltakkal egyetért, azt támogatja, és kérjük a tisztelt Házat a törvényjavaslat szíves elfogadására. Köszönöm, hogy meghallgattak. Danke für Ihre Aufmerksamkeit. (Taps a kormánypárti padsorokból.)
Felszólalások:  Előző  257  Következő    Ülésnap adatai