Készült: 2021.06.17.18:38:10 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

265. ülésnap (2017.12.11.), 360. felszólalás
Felszólaló Dunai Mónika (Fidesz)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka Előadói válasz
Videó/Felszólalás ideje 2:07


Felszólalások:  Előző  360  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

DUNAI MÓNIKA (Fidesz): Köszönöm szépen a szót. Tisztelt Elnök Úr! Tisztelt Államtitkár Úr! Tisztelt Képviselőtársaim! Az előterjesztők nevében köszönöm a törvényjavaslat vitájában megfogalmazott észrevételeket, módosító, pontosító javaslatokat is.

Azt gondolom, mindannyiunk előtt világos tény az, hogy a nagy országos televíziók mellett a helyi és a regionális televíziós műsorszórásra igen nagy szükség van. Így van ez Budapesten is. Az én választókerületemben, Rákosmentén is működik egy helyi televízió, de így van ez vidéken, Magyarország vidéki településein is.

Az országos televízióból nagyon sok mindent tudnak nyomon követni, nagyon sok értéket közvetíteni, ugyanakkor a helyi hírek, a helyi események, a helyi önkormányzatok életével kapcsolatos információk helybeli közzétételében nagyon fontos szerepet játszik a helyi média, a helyi televízió. Ennek a célnak a segítése, azt gondolom, feladatunk, és ezzel a könnyítéssel ezeket a, többnyire néhány emberrel dolgozó helyi televíziókat tudjuk, fogjuk segíteni abban, hogy minél jobb minőségben, a digitális átállás következtében valóban jó minőségben tudják közvetíteni, szórni a műsort. Ennek pedig az emberek lesznek a nyertesei, akik nemcsak az országos televíziós csatornákat és műsorszolgáltatók adásait, hanem a helyi televíziók műsorait is még jobb minőségben, digitálisan fogják tudni nézni.

Még egyszer köszönöm szépen a hozzászólásokat, a kormány támogatását, és kérem, hogy a holnapi napon szavazatukkal támogassák a törvényjavaslat elfogadását. Köszönöm a figyelmet. (Taps a kormánypárti padsorokban.)
Felszólalások:  Előző  360  Következő    Ülésnap adatai