Készült: 2020.08.07.02:50:57 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

252. ülésnap (2002.02.26.), 127. felszólalás
Felszólaló Dr. Wekler Ferenc (SZDSZ)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka általános vita lezárva
Videó/Felszólalás ideje  


Felszólalások:  Előző  127  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni. (Nincs jelentkező.) Jelentkezőt nem látok. Az általános vitát lezárom. Mivel az előterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, részletes vitára nem kerül sor, az előterjesztés elfogadásáról kell döntenünk. Kérdezem, van-e ezzel kapcsolatban valakinek észrevétele. (Nincs jelentkező.) Jelentkezőt nem látok.

Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatal következik. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a Magyar Köztársaság és az Európai Közösségek és azok tagállamai között társulás létesítéséről szóló Európai Megállapodás 62. cikke (3) bekezdésén alapuló, a Társulási Tanács 2/96. számú verseny-végrehajtási szabályokról szóló határozata helyébe lépő 1/02. számú társulási tanácsi határozat kihirdetéséről szóló törvényjavaslatot. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés 191 igen, 1 nem, 12 tartózkodás mellett elfogadta a határozatot.

 

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Magyar Köztársaság kormánya és a Marokkói Királyság kormánya között a kettős adóztatás elkerülésére és az adóztatás kijátszásának megakadályozására a jövedelemadók területén Rabatban 1991. december 12-én aláírt egyezmény kihirdetéséről, valamint a Magyar Köztársaság és a Fülöp-szigeteki Köztársaság között a kettős adóztatás elkerüléséről és az adóztatás kijátszásának megakadályozásáról a jövedelemadók területén Budapesten 1997. június 13-án aláírt egyezmény kihirdetéséről szóló 2000. évi XVII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitája és határozathozatala.

(15.20)

 

Az előterjesztést T/5877. számon, a külügyi bizottság ajánlását T/5877/1. számon kapták kézhez.

Megadom a szót Varga Mihály pénzügyminiszter úrnak, a napirendi pont előadójának.

 
Felszólalások:  Előző  127  Következő    Ülésnap adatai