Készült: 2020.11.29.21:00:38 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

206. ülésnap, 260. felszólalás
Felszólaló Jakab István (Fidesz)
Felszólalás oka részletes vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:00

Felszólalások:  <<  260  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm, államtitkár úr. Tisztelt Országgyűlés! Mivel több felszólaló nem jelentkezett, a részletes vitát lezárom. Az előterjesztő képviseletében a képviselő úr jelezte, hogy nem kíván szólni, álláspontját már kifejtette. A benyújtott módosító javaslatokról várhatóan következő ülésünkön döntünk.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a vízgazdálkodásról szóló '95. évi LVII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/7672. számon, a bizottsági ajánlást pedig T/7672/6. számon megkapták és megismerhették.

Tisztelt Országgyűlés! A bizottsági ajánlás összesen két ajánláspontot tartalmaz. Indítványozom, hogy ezeket egy szakaszban tárgyalja meg az Országgyűlés. Aki ezzel egyetért, kérem, hogy kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.) Köszönöm.

Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége az indítványomat elfogadta.

Tisztelt Országgyűlés! Megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1. és 2. pontjaira. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni. Igen, elsőként megadom a szót Zakó László képviselő úrnak, a Jobbik képviselőcsoportjából.

Felszólalások:  <<  260  >>    Ülésnap adatai