Készült: 2020.09.26.14:49:55 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

34. ülésnap (2002.11.18.), 114. felszólalás
Felszólaló Molnár Oszkár (Fidesz)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka kétperces felszólalás
Videó/Felszólalás ideje 1:49


Felszólalások:  Előző  114  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

MOLNÁR OSZKÁR (Fidesz): Köszönöm szépen, elnök úr. Először Gúr Nándor képviselő úr hozzászólásához szeretnék röviden véleményt mondani.

Ha visszaemlékszünk néhány hónappal ezelőttre, mondjuk, áprilisra, a választási kampányra, akkor arra kell emlékeznünk, hogy a Magyar Szocialista Párt 13, 25 és 38 százalékos adókulcsokat ígért. Ezen túlment az SZDSZ, Kuncze Gábor frakcióvezető úr letolt nadrággal óriásplakátokon hirdette: 18 százalék adókulcs mindenkinek. Hol vagyunk most ettől, tisztelt képviselőtársaim?! Ezt a nagyon-nagyon jelentős adókedvezményt, amit önök ígértek annak idején a választási kampányukban, egyáltalán nem kompenzálja az, hogy önök itt regisztrációból való kicsúszástól való félelmükkel és egyéb dolgokkal próbálják magyarázni, illetve próbálják összemosni.

Göndör képviselő úr hozzászólásával kapcsolatban, a magyar kis- és középvállalkozók támogatásával kapcsolatban egyetlenegy példát hadd említsek: önök az adótörvényekkel szinte lehetetlen helyzetbe hozzák jövőre a magyar kis és közepes fuvarozóvállalatokat. Nagyon-nagyon sok olyan törvénymódosítást szavaztak meg, amely ennek a szakmának, ennek az ágazatnak szinte ellehetetleníti a jövő esztendőtől kezdve a helyzetét. Köszönöm szépen. (Szórványos taps a Fidesz soraiban.)

 
Felszólalások:  Előző  114  Következő    Ülésnap adatai