Készült: 2021.09.26.10:54:50 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

147. ülésnap, 115. felszólalás
Felszólaló Dr. Dávid Ibolya (MDF)
Felszólalás oka általános vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:24

Felszólalások:  <<  115  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm. Tisztelt Képviselőtársaim! Az együttes általános vitát lezárom. Mivel az előterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, részletes vitára nem kerül sor, az országgyűlési határozati javaslat elfogadásáról következő ülésünkön határozunk.

Tisztelt Országgyűlés! Emlékeztetem önöket, hogy frakcióindítványra az elfogadott napirendnek megfelelően a mai napon nem kerül sor az államot megillető szavazatelsőbbségi részvény jogintézményének átalakításáról és egyes törvényeknek az átalakítással összefüggésben, illetve egyéb okból szükséges módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitájára. Ugyanakkor az Országgyűlés a napirendet kiegészítette a T/8540. számú törvényjavaslat általános vitájának megtárgyalásával.

Így soron következik az országos területrendezési tervről szóló 2003. évi XXVI. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitája a lezárásig. Kovács Zoltán, Fidesz, és Gőgös Zoltán, MSZP, képviselők önálló indítványát T/8540. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/8540/1., 3. és 4. számokon kapták kézhez.

Megadom a szót Kovács Zoltán úrnak, a napirendi pont előadójának, 15 perces időkeretben.

Felszólalások:  <<  115  >>    Ülésnap adatai