Készült: 2021.07.31.16:17:05 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

125. ülésnap (2011.10.27.), 1. felszólalás
Felszólaló Dr. Latorcai János (KDNP)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka Az ülésnap megnyitása
Videó/Felszólalás ideje 1:35


Felszólalások:  Előző  1  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Jó reggelt kívánok, tisztelt képviselőtársaim. Köszöntöm valamennyiüket és mindenkit, aki figyelemmel kíséri mai munkánkat.

Az Országgyűlés őszi ülésszakának 17. ülésnapját megnyitom. Tájékoztatom önöket, hogy az ülés vezetésében Tiba István és Lenhardt Balázs jegyző urak lesznek segítségemre.

Most soron következik Magyarország 2012. évi költségvetéséről szóló törvényjavaslat általános vitájának folytatása. A törvényjavaslatot T/4365. számon, az Állami Számvevőszék jelentését T/4365/3. számon, a Költségvetési Tanács jelentését T/4365/1. számon, a költségvetési bizottság ajánlását pedig T/4365/5. számon ismerhették meg képviselőtársaim.

Az általános vitában tegnap elhangzott az együttes miniszteri expozé, az Állami Számvevőszék elnökének felszólalása, a számvevőszéki és költségvetési bizottság többségi és kisebbségi előadójának felszólalása, ezután a képviselőcsoportok vezérszónoklataira került sor. A mai napon további képviselői felszólalásokra lesz lehetőség a rendelkezésre álló 10 órás időkeretben. A tévéközvetítés a mai napon 8 órától 17 óráig tart.

Tisztelt Országgyűlés! Felkérem Tiba István jegyző urat, hogy ismertesse a mai napi időkereteket.
Felszólalások:  Előző  1  Következő    Ülésnap adatai