Készült: 2020.02.24.19:10:38 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

37. ülésnap, 337. felszólalás
Felszólaló Lezsák Sándor (Fidesz)
Felszólalás oka bizottsági jelentések és az összegző módosító javaslat vitája lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 2:20

Felszólalások:  <<  337  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, Schmuck Erzsébet képviselő asszony. Megkérdezem, hogy a fennmaradt időkeretekben kíván-e még valaki élni a felszólalás lehetőségével. (Senki sem jelentkezik.) Jelentkezőt nem látok.

Megadom a szót Tállai Andrásnak (Jelzésre:), de ő nem kér szót, elmondott már mindent nyilván. Köszönöm szépen.

Tisztelt Országgyűlés! A vitát lezárom. A szavazásokra a jövő heti ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az épített környezet alakításáról és védelméről szóló 1997. évi LXXVIII. törvénynek az egyes kereskedelmi építmények engedélyezése, fenntarthatósági szempontjainak érvényesítése érdekében történő módosításáról szóló előterjesztéshez benyújtott bizottsági jelentések és az összegző módosító javaslat vitája. Az előterjesztés T/1995. számon a parlamenti informatikai hálózaton elérhető. A kijelölt Gazdasági bizottság részletes vitáról szóló jelentését T/1995/7. számon, a vitához kapcsolódó Fenntartható fejlődés bizottsága jelentését T/1995/5. számon megkapták. A Törvényalkotási bizottság összegző módosító javaslata T/1995/9. számon, összegző jelentése pedig T/1995/10. számon a honlapon elérhető.

Tisztelt Országgyűlés! A vitában elsőként a Törvényalkotási bizottság álláspontjának és a kisebbségi véleménynek az ismertetésére kerül sor.

Elsőként megadom a szót Vécsey László úrnak, a bizottság előadójának. Összesen 15 percük van, ebből összesen 8 perc a többségi vélemény. Öné a szó.

Felszólalások:  <<  337  >>    Ülésnap adatai