Készült: 2020.05.26.12:30:47 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

87. ülésnap, 266. felszólalás
Felszólaló Dr. Ujhelyi István (MSZP)
Felszólalás oka Részletes vitára bocsátás
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 2:41

Felszólalások:  <<  266  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Az általános vitát ezennel lezárom.

Mivel az előterjesztéshez módosító javaslatok érkeztek, most a részletes vitára bocsátásra kerül sor. Indítványozom, hogy az Országgyűlés bocsássa részletes vitára a T/3012. számú törvényjavaslatot.

Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés a törvényjavaslatot 236 igen szavazattal, 30 nem ellenében, tartózkodás nélkül részletes vitára bocsátotta, amire holnap utolsó napirendi pontként kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! A frakciók bizottsági tagcserékre nem tettek javaslatot, személyi döntésekre a mai napon nem kerül sor.

A szavazások végére értünk. Az a kérésem, hogy azok, akik úgy érzik, hogy a következő napirendi pontoknál nincs szakmai vagy politikai észrevételük a témákhoz, lehetőleg gyorsan hagyják el az üléstermet, mert meglehetősen későre jár, és még sok napirendi pontunk van hátra. Egyperces technikai szünetet tartunk. (Rövid szünet. - Számos képviselő távozik az ülésteremből.)

Tisztelt Országgyűlés! Folytatjuk a munkát.

Soron következik a Budapesti Agglomeráció Területrendezési Tervéről szóló 2005. évi LXIV. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitája a lezárásig. Az előterjesztést T/2883. számon, a bizottsági ajánlást T/2883/1. számon megismerhették.

Megadom a szót Tállai András államtitkár úrnak, a napirendi pont előadójának, maximálisan 25 perces időkeretben, de nem kötelezően.

Felszólalások:  <<  266  >>    Ülésnap adatai