Készült: 2020.08.14.17:34:31 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

290. ülésnap, 238. felszólalás
Felszólaló Jakab István (Fidesz)
Felszólalás oka A záróvita lezárása
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:53

Felszólalások:  <<  238  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm. Tisztelt Országgyűlés! Mivel több felszólaló nem jelentkezett, a záróvitát lezárom. Vona Gábor képviselő úr a zárszót mondta jelen pillanatban.

Tisztelt Országgyűlés! Most a szavazás következik, a módosító javaslatokról határozunk. Ezek mindegyikét támogatja az előterjesztő, de a 2. pontban szereplő indítványról a Fidesz külön szavazást kért.

Először tehát az ajánlás 1. és 3. pontjáról döntünk Gyöngyösi Márton javaslata szerint. Ezek elfogadása kizárja az ajánlás 2. pontjában szereplő indítványt. Kérdezem önöket, elfogadják-e az előterjesztők által támogatott indítványokat az ajánlás 1. és 3. pontjai szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 53 igen szavazattal, 262 nem ellenében, 2 tartózkodás mellett a módosító javaslatot elutasította.

Most az ajánlás 2. pontjában szereplő indítványról döntünk Pálffy István javaslata szerint. Az előterjesztő támogatja, de a Fidesz kérésére külön szavazunk. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 316 igen szavazattal, 2 nem ellenében, tartózkodás nélkül a módosító javaslatot elfogadta.

Tisztelt Országgyűlés! Most a zárószavazás következik. A határozathozatal előtt megkérdezem, hogy a kormány álláspontját ki kívánja ismertetni. (Jelzésre:) Hoffmann Rózsa államtitkár asszony!

Felszólalások:  <<  238  >>    Ülésnap adatai