Készült: 2020.08.09.19:31:40 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

284. ülésnap, 151. felszólalás
Felszólaló Dr. Ujhelyi István (MSZP)
Felszólalás oka részletes vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:55

Felszólalások:  <<  151  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönjük szépen. Akkor lezárom a vita ezen szakaszát, és most térek vissza a második szakaszhoz. Nem jelentkezett senki, lezárom a vita ezen szakaszát is és a vita egészét is.

Megkérdezem az előterjesztőket, közülük bárki is akar-e szólni. (Senki sem jelentkezik.) Nem látok jelentkezést. (Dr. Steiner Pál jelentkezik.) Megyünk tovább. (Dr. Steiner Pál: Jelentkeztem!) De nem ön az előterjesztő. (Novák Előd: Ez már nem az a napirend!) Nem látok hozzászólási szándékot, lezárom a napirendi pont tárgyalását. (Dr. Steiner Pál jelentkezik.) Ez már az utolsó napirendünk volt. (Dr. Steiner Pál: Mindhárom hozzászóló a részletes vitára...! Nem érdekes, értem én...!) No, akkor ezt majd frakcióülésen megbeszéljük. (Derültség. - Dr. Steiner Pál: Nem az elnök úrral van vitám!) Megnyugodtam. (Novák Előd: A tényekkel!) Jó. Köszönöm szépen. (Folyamatos közbeszólások.) Lezártuk mind a három napirendi pontot, a részletes vitákat. Rendben.

Az országgyűlési képviselők választása kampányköltségeinek átláthatóvá tételéről szóló törvényjavaslat részletes vitájának lezárására a kapcsolódó módosító javaslatok házszabályszerű benyújtása érdekében nem került sor. A képviselők benyújtották indítványaikat, gondolom én, bár olyan túlzottan sok időt nem tudtunk hagyni, mert egy fél óra telt el szerintem a jobbikos ügyrendi kérés óta. De a részletes vitát most le kell zárjam. Várhatóan a következő ülésen majd döntünk a benyújtott módosító javaslatokról.

Napirend utáni hozzászólások következnek. Novák Előd képviselő úr, Jobbik: "A magyarság legnagyobb tragédiája nem ünnepnap" címmel. Öt percben öné a szó.

Felszólalások:  <<  151  >>    Ülésnap adatai