Készült: 2020.08.09.16:51:32 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

90. ülésnap, 29. felszólalás
Felszólaló Dr. Latorcai János (KDNP)
Felszólalás oka részletes vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:24

Felszólalások:  <<  29  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Képviselő úr, ne haragudjon, ez nem az általános vita. A részletes vitánál vagyunk. Ön nagyon jól képzett szakmailag, önnek tökéletesen tudni kell, hogy ez mit jelent. Ajánlom önnek, olvassa el a Házszabály idevonatkozó két pontját. Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)

Kérdezem a képviselőtársaimat, óhajt-e valaki még ezzel kapcsolatban felszólalni. Mivel további jelentkezőt nem látok, úgy gondolom, nem kell megkérdeznem Répássy Róbert államtitkár urat, hogy óhajt-e az elhangzottakra válaszolni. (Jelzésre:) Nem óhajt. Köszönöm szépen.

Tisztelt Képviselőtársaim! A benyújtott módosító javaslatokról várhatóan a következő ülésünkön döntünk majd.

(9.50)

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a kormánytisztviselők jogállásáról szóló 2010. évi LVIII. törvény módosításáról, valamint a köztisztviselők jogállásáról szóló 1992. évi XXIII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/2941. számon, a bizottsági ajánlást pedig T/2941/15. számon kapták kézhez és ismerhették meg képviselőtársaim.

Indítványozom, hogy a részletes vitában a benyújtott módosító javaslatokat két szakaszban tárgyalja meg az Országgyűlés. Felkérem Móring József Attila jegyző urat, hogy ismertesse az egyes vitaszakaszokat.

Felszólalások:  <<  29  >>    Ülésnap adatai