Készült: 2020.07.06.09:05:50 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

236. ülésnap, 305. felszólalás
Felszólaló Dr. Világosi Gábor (SZDSZ)
Felszólalás oka részletes vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:36

Felszólalások:  <<  305  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm. Megkérdezem, hogy képviselőtársaim közül kíván-e még valaki felszólalni a részletes vitában. (Senki sem jelentkezik.) Jelentkezőt nem látok, így a részletes vitát lezárom.

Megkérdezem Göncz Kinga miniszter asszonyt, hogy most vagy a későbbiekben kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. (Dr. Göncz Kinga nemet int.) Jelzi, hogy később.

Tisztelt Képviselőtársaim! A módosító javaslatokról későbbi ülésünkön határozunk.

Soron következik az építőipari kivitelezési tevékenységgel kapcsolatos adatszolgáltatásokkal összefüggő egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/16302. számom, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/16302/13. számon kapták kézhez.

Indítványozom, hogy a szabályozás terjedelmére és a módosító javaslatok számára figyelemmel a részletes vitát egy szakaszban folytassa le az Országgyűlés.

Kérem, hogy kézfelemeléssel szavazzunk erről. (Szavazás.) Köszönöm.

Megállapítom, hogy az Országgyűlés az összevont tárgyalásra tett indítványomat elfogadta.

Most megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1-6. pontjaira. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni 8 perces időkeretben. (Senki sem jelentkezik.) Jelentkezőt nem látok, így a részletes vitát lezárom.

Tisztelt Országgyűlés! Kolber István regionális fejlesztésért és felzárkóztatásért felelős tárca nélküli miniszter urat kérdezem meg, hogy kíván-e szólni. (Dr. Kolber István: Igen.) Igen, megadom a szót a miniszter úrnak.

Felszólalások:  <<  305  >>    Ülésnap adatai