Készült: 2021.12.01.03:57:44 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

182. ülésnap, 268. felszólalás
Felszólaló Dr. Világosi Gábor (SZDSZ)
Felszólalás oka részletes vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:06

Felszólalások:  <<  268  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Most megkérdezem képviselőtársaimat, hogy kíván-e még valaki felszólalni a részletes vitában. Jelentkezőt nem látok, így a részletes vita e szakaszát és a részletes vita egészét is lezárom. Államtitkár úr jelzi, hogy nem kíván szólni.

Tisztelt Országgyűlés! Emlékeztetem képviselőtársaimat, hogy a napirend elfogadásakor az Országgyűlés elnöke jelezte, hogy a kapcsolódó módosító javaslatok benyújtására holnap 18 óráig van lehetőség, a módosító javaslatokról pedig a következő ülésünkön határozunk.

(21.00)

Most soron következik az egyes szociális és foglalkoztatási tárgyú törvények módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/6647. számon, a bizottságok ajánlását pedig T/6647/93. számon kapták kézhez.

Indítványozom ismételten, hogy a benyújtott módosító javaslatok közötti összefüggéseket és a törvényjavaslat szerkezeti rendjét figyelembe véve a részletes vitára két szakaszban kerüljön sor. Felkérem Szűcs Lajos jegyző urat, ismertesse az általam javasolt vitaegységeket.

Felszólalások:  <<  268  >>    Ülésnap adatai