Készült: 2020.02.26.09:28:14 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

75. ülésnap, 305. felszólalás
Felszólaló Dr. Hiller István (MSZP)
Felszólalás oka bizottsági jelentések és az összegző módosító javaslat vitája megkezdve
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 6:10

Felszólalások:  <<  305  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Nagyon szépen köszönöm. Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatalokra a holnapi ülésnapon kerül sor.

A következő napirend kormányzati előadójának megérkezéséig technikai szünetet rendelek el. (Rövid szünet.)

Tisztelt Országgyűlés! Répássy Róbert államtitkár urat köszöntöm. Államtitkárt már régen vártak ennyire, mint önt, államtitkár úr. (Taps a Fidesz soraiból.)

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a bíróságok elnevezéséről, székhelyéről és illetékességi területének meghatározásáról szóló 2010. évi CLXXXIV. törvény módosításáról szóló előterjesztéshez benyújtott bizottsági jelentések és az összegző módosító javaslat vitája. Az előterjesztés T/4449. számon a parlamenti informatikai hálózaton elérhető. Az Igazságügyi bizottság mint kijelölt bizottság részletes vitát lezáró bizottsági módosító javaslatát T/4449/3. számon, jelentését pedig T/4449/4. számon megkapták. A Törvényalkotási bizottság összegző módosító javaslata T/4449/6. számon, összegző jelentése pedig T/4449/7. számon a honlapon elérhető.

Tisztelt Országgyűlés! A vitában elsőként a Törvényalkotási bizottság álláspontjának ismertetésére kerül sor. Erre összesen 15 perc áll rendelkezésre. Megadom a szót Vécsey Lászlónak, a bizottság előadójának. Képviselő úr, parancsoljon!

Felszólalások:  <<  305  >>    Ülésnap adatai