Készült: 2020.02.21.01:28:19 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

172. ülésnap, 1. felszólalás
Felszólaló Mandur László (MSZP)
Felszólalás oka Az ülésnap megnyitása
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 2:04

Felszólalások:  <<  1  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Köszöntöm a jelen lévő képviselőket és mindenkit, aki figyelemmel kíséri munkánkat.

Az Országgyűlés őszi ülésszakának 18. ülésnapját megnyitom. Tájékoztatom önöket, hogy az ülés vezetésében Török Zsolt és Móring József Attila jegyző urak lesznek majd segítségemre. Kérem jelen lévő képviselőtársaimat, ne feledkezzenek meg arról, hogy képviselői kártyáikat elhelyezzék a kártyaleolvasó berendezésben, mert különben nem fogok tudni szót adni.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Magyar Köztársaság 2009. évi költségvetéséről szóló törvényjavaslat és az ehhez kapcsolódó állami számvevőszéki vélemény általános vitájának folytatása. Önök a törvényjavaslatot T/6571. számon, az Állami Számvevőszék véleményét T/6571/1. számon, a költségvetési bizottság együttes ajánlását pedig T/6571/2. számon megkapták, és a honlapon is mindenki megismerheti.

A mai napon a képviselők 11 órás időkeretben fejthetik ki álláspontjukat. Felhívom a figyelmüket, hogy az egyes ülésnapokon fel nem használt időkeretek a többi ülésnapra nem vihetők át.

Tisztelt Országgyűlés! Tájékoztatom önöket arról is, hogy az időkeret felhasználásáról időmérő szoftver fog gondoskodni; hogy hol tartanak, azt természetesen a kivetítőtáblákon önök is nyomon követhetik. Kérem a jegyző urakat is, hogy folyamatosan figyeljék az időkeretek felhasználását.

Tisztelt Országgyűlés! Most felkérem Móring József Attila jegyző urat, hogy ismertesse a mai napon rendelkezésre álló 11 órás időkeret megoszlását. Jegyző úr!

Felszólalások:  <<  1  >>    Ülésnap adatai