Készült: 2020.02.26.02:42:00 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

171. ülésnap, 17. felszólalás
Felszólaló Harrach Péter (KDNP)
Felszólalás oka általános vita folytatása
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:57

Felszólalások:  <<  17  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Magyar Köztársaság 2009. évi költségvetéséről szóló törvényjavaslat és az ehhez kapcsolódó állami számvevőszéki vélemény általános vitájának folytatása. A törvényjavaslatot T/6571. számon, az Állami Számvevőszék véleményét T/6571/1. számon, a költségvetési bizottság együttes ajánlását pedig T/6571/2. számon kapták kézhez, és a honlapon megismerhetik.

A tegnapi napon az előterjesztői expozéra, valamint az Állami Számvevőszék elnökének felszólalására már sor került, és elhangzott a költségvetési bizottság által összefoglalt bizottsági vélemény és a kisebbségi vélemény is. A mai vita során a vezérszónoki felszólalásokra és további felszólalásokra kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Emlékeztetem önöket, hogy hétfőn az Országgyűlés az előterjesztés 30 órás időkeretben történő tárgyalásáról határozott. A mai napon a képviselőknek 11 órás időkeret áll rendelkezésükre álláspontjuk kifejtésére. Ez tartalmazza a vezérszónoki felszólalásokra biztosított 30-30 perces időkereteket is.

Felhívom figyelmüket, hogy az egyes ülésnapokon fel nem használt időkeretek a további ülésnapokra nem vihetők át. Tájékoztatom önöket, hogy az időkeret felhasználását időmérő szoftveren rögzítjük. Kérem a jegyzőket, hogy folyamatosan kísérjék figyelemmel a felhasznált időtartam számítógépes rögzítését.

Tisztelt Országgyűlés! Felkérem Pettkó András jegyző urat, hogy ismertesse a mai napon rendelkezésre álló 11 órás időkeret megosztását.

Felszólalások:  <<  17  >>    Ülésnap adatai