Készült: 2020.03.30.13:07:27 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

335. ülésnap, 67. felszólalás
Felszólaló Dr. Latorcai János (KDNP)
Felszólalás oka részletes vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 3:26

Felszólalások:  <<  67  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, képviselő úr. Szeretettel köszöntöm valamennyiüket.

Kérdezem, hogy ebben a vitaszakaszban óhajt-e még valaki felszólalni. (Nincs jelzés.) Jelentkezőt nem látok, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Ezzel együtt megnyitom a vita második szakaszát az ajánlás 1. és 3. pontjára, és megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni 6 perces időkeretben. (Nincs jelzés.) Jelentkezőt nem látok, a részletes vita e szakaszát és ezzel a vita egészét lezárom.

Megkérdezem az előterjesztőket, hogy kívánnak-e válaszolni a vitában elhangzottakra. (Nincs jelzés.) Nem kívánnak. A benyújtott módosító javaslatokról várhatóan következő ülésünkön döntünk.

Most soron következik a jászkun önmegváltás emléknapjáról szóló országgyűlési határozati javaslat részletes vitája. Szabó Tamás, Pócs János, Boldog István, Fejér Andor, Bene Ildikó, Sági István, Szalay Ferenc, Varga István, Balla György, Tóth Gábor, Szűcs Lajos, Gulyás Dénes, Czira Szabolcs, Pánczél Károly, Bányai Gábor, Szemereyné Pataki Klaudia, Font Sándor, Kapus Krisztián, Lezsák Sándor, Lukács László, Kerényi János, Kovács Ernő, Szabó Erika, Vincze László, Bohács Zsolt fideszes képviselőtársaink önálló indítványát H/13092. számon, a bizottsági ajánlást pedig H/13092/4. számon kapták kézhez és ismerhették meg képviselőtársaim.

A bizottsági ajánlás összesen két ajánláspontot tartalmaz. Ezekre külön-külön megnyitom a részletes vitát, így a vita szerkezetéről külön nem kell határozni.

(13.00)

Megnyitom a részletes vita első szakaszát az ajánlás 1. pontjára. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki hatperces időkeretben felszólalni. (Nincs jelentkező.) Jelentkezőt nem látok. A vita e szakaszát lezárom.

Megnyitom a részletes vitát az ajánlás 2. pontjára. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni hatperces időkeretben. (Nincs jelentkező.) Jelentkezőt nem látok. A módosító javaslat vitáját és a részletes vita egészét lezárom. Ezek alapján az előterjesztőknek nincs mire válaszolniuk.

A benyújtott módosító javaslatokról várhatóan a következő ülésünkön döntünk.

Tisztelt Országgyűlés! Napirendi pontjaink tárgyalásának végére értünk. Most a napirend utáni felszólalások következnek.

Napirend utáni felszólalásra jelentkezett Baráth Zsolt képviselő úr, a Jobbik képviselőcsoportjából. Megadom a szót ötperces időkeretben. Felszólalásának címe: "Az emberi jogok és kötelezettségek a világnap kapcsán". Parancsoljon, képviselő úr!

Felszólalások:  <<  67  >>    Ülésnap adatai