Készült: 2022.08.20.00:43:46 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

231. ülésnap, 129. felszólalás
Felszólaló Dr. Deutsch Tamás (Fidesz)
Felszólalás oka általános vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:22

Felszólalások:  <<  129  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem, kíván-e még valaki felszólalni az általános vitában. (Senki sem jelentkezik.) Jelzést nem látok. Megkérdezem Kordás László államtitkár urat, kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. (Kordás László nemet int.) Jelzi, hogy nem.

Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát lezárom azzal, hogy módosító javaslatot a most tárgyalt törvényekhez az ülésnap végéig lehet benyújtani. A már eddig benyújtott módosító javaslatokra figyelemmel a részletes vitára bocsátásra várhatóan a következő ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a helyi önkormányzatokról szóló 1990. évi LXV. törvény, az államháztartásról szóló 1992. évi XXXVIII. törvény és az ingatlan-nyilvántartásról szóló 1997. évi CXLI. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitája a lezárásig. Az előterjesztést T/16018. számon, a bizottságok ajánlásait pedig T/16018/1-5. számokon kapták kézhez a képviselők.

Megadom a szót Juhász Gábor államtitkár úrnak, a Belügyminisztérium politikai államtitkárának, a napirendi pont előadójának, tízperces időkeretben.

Felszólalások:  <<  129  >>    Ülésnap adatai