Készült: 2020.09.25.02:56:48 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

326. ülésnap (2013.11.19.), 102. felszólalás
Felszólaló Hanó Miklós (Fidesz)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka kétperces felszólalás
Videó/Felszólalás ideje 1:15


Felszólalások:  Előző  102  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

HANÓ MIKLÓS (Fidesz): Köszönöm, elnök úr. Szerintem nincs ellentmondás abban, hogy az előző kamara nem megfelelően teljesített. Ott a MOSZ érdekei mozogtak elsősorban, és most, amit a Jobbik mond, ott a MOSZ hangját lehet hallani. Tehát a volt nagy szövetkezeti rendszer működtette a kamarát úgy, ahogy működtette. Az egy másik dolog, hogy a szavazati arány lehetett volna magasabb. De úgy gondolom, a bizalmat meg kell adni. Hát adjuk már meg! És hogy gazdasági érdek, Magyar Zoltán úr? Hát hogyne lenne az! Hát a gazdának is legyen már gazdasági érdeke! Pontosan az a lényege, hogy a gazdát segítsük abban, hogy tudjon új technológiát beállítani, megfeleljen a különféle követelményeknek, a piaci feltételeknek, tudjon pályázni, megfelelően tudja kitölteni azokat a pénzügyi lehetőségeket, amiket meg lehet szerezni, földalapú támogatás, állami támogatás, egyebeket. Hát pontosan ez a lényeg.

(13.40)

Ezért történne ide beintegrálva, hogy tudjuk segíteni a kicsit is. Eddig a nagynak minden sikerült, most a kicsik is helyzetbe tudnak kerülni meg a közepes gazdák is. Tehát itt mindenkinek megadjuk az esélyt.

Az, hogy itt a különféle regisztráció hogy történik meg, abból problémák vannak, ebben lehet módosítani a dolgokat, én úgy gondolom, de a többiben meg szerintem ezt így kell vinni, ahogy ez most tervezve van.

Köszönöm.
Felszólalások:  Előző  102  Következő    Ülésnap adatai