Készült: 2020.04.08.18:39:46 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

188. ülésnap, 322. felszólalás
Felszólaló Dr. Hiller István (MSZP)
Felszólalás oka bizottsági jelentések és az összegző módosító javaslat vitája lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:43

Felszólalások:  <<  322  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Nagyon szépen köszönöm. Meg­kér­dezem Völner Pál államtitkár urat mint előterjesztőt, hogy most kíván‑e szólni. (Dr. Völner Pál jelzésére:) Majd a végén. (Dr. Völner Pál bólint.) Értem.

Tisztelt Országgyűlés! Tájékoztatom önöket, hogy a kijelölt Igazságügyi bizottság nem állított elő­adót.

Most a képviselői felszólalások következnek; két­perces felszólalásra nincs lehetőség. Meg­kér­de­zem, hogy kíván‑e valaki szólni. (Senki nem jelent­kezik.) Megállapítom, hogy nem. A vitát lezárom.

Most, államtitkár úr, kíván szólni? (Dr. Völner Pál: Nem. Nem volt vita.) Nagyon jó válasz volt: nem. (Derültség.)

Minthogy az államtitkár úr nem kíván szólni ‑ ami annyira logikus, hogy minthogy nem volt előtte hozzászólás, hát most mire reagált volna ‑, ezért arra biztatom önöket, hogy vegyék tudomásul, hogy a határozathozatalokra a holnapi ülésnapon kerül sor, és így ezt a napirendi pontot is lezárom.

Most, tisztelt Országgyűlés, soron következik a jogi segítségnyújtásról szóló 2003. évi LXXX. törvény és egyes törvények eljárásjogi kér­dé­sek­kel összefüggő módosításáról szóló elő­ter­jesz­téshez benyújtott bizottsági jelentések és az összeg­ző módosító javaslat vitája. A kormány-elő­ter­jesz­tés T/12719. számon és az ahhoz érkezett bizott­sági nem önálló irományok a parlamenti infor­ma­tikai hálózaton elérhetők.

A vitában a Törvényalkotási bizottság állás­pontját fogja ismertetni Vas Imre képviselő úr, a bi­zottság előadója. Parancsoljon!

Felszólalások:  <<  322  >>    Ülésnap adatai