Készült: 2020.08.12.00:52:28 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

146. ülésnap, 70. felszólalás
Felszólaló Dr. Világosi Gábor (SZDSZ)
Felszólalás oka Az ülésnap bezárása
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:48

Felszólalások:  <<  70  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm. Tisztelt Országgyűlés! A vezérszónoki felszólalások végére értünk. Az általános vitát elnapolom. Folytatására és lezárására várhatóan a következő ülésünkön kerül majd sor.

Tisztelt Országgyűlés! Az elfogadott napirendi ajánlás szerint most négy általános vita lezárása következik. Emlékeztetem a tisztelt Házat, hogy a tegnapi napon az előterjesztések általános vitája befejeződött, de a módosító javaslatok házszabályszerű benyújtása érdekében a viták lezárására nem került sor, ezért most zárom le az általános vitákat.

A gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló T/5451. számú törvényjavaslat, a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmáról szóló T/5448. számú törvényjavaslat, a fogyasztóvédelemről szóló 1997. évi CLV. törvény, valamint egyes kapcsolódó törvények módosításáról szóló T/5449. számú törvényjavaslat, valamint az élelmiszerláncról és hatósági felügyeletről szóló T/5450. számú törvényjavaslat általános vitáját lezárom. A benyújtott módosító javaslatokra figyelemmel a részletes vitára bocsátásra és magára a részletes vitára későbbi ülésünkön kerül majd sor.

Tisztelt Országgyűlés! A mai napirendi pontjaink tárgyalásának végére értünk. A mai napon napirend utáni felszólalásra senki sem jelentkezett.

Az Országgyűlés következő, várhatóan háromnapos ülését 2008. május 19-én 13 órára összehívom.

Megköszönöm munkájukat. Ezzel az ülést bezárom.

(Az ülés 15 óra 6 perckor ért véget.)Béki Gabriella s. k.

Gulyás József s. k.

jegyző

jegyző

Szűcs Lajos s. k.

Török Zsolt s. k.

jegyző

jegyző

A kiadvány hiteléül:

Dr. Soltész István

az Országgyűlés főtitkáraSzöveghű jegyzőkönyv

" A 2006-2010-es országgyűlési ciklus

21027 Az Országgyűlés tavaszi ülésszakának 26. ülésnapja 2008. május 14-én, szerdán 21028

Felszólalások:  <<  70  >>    Ülésnap adatai