Készült: 2020.09.21.12:16:27 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

78. ülésnap, 227. felszólalás
Felszólaló Harrach Péter (KDNP)
Felszólalás oka részletes vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:36

Felszólalások:  <<  227  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Mivel több jelentkezőt nem látok, a részletes vita e szakaszát és a vita egészét lezárom. Az előterjesztő jelezte, hogy a vitában elhangzottakra a soron következő előterjesztés részletes vitájának lezárását követően kíván válaszolni. A módosító javaslatokról várhatóan a következő ülésünkön határozunk.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a rádiózásról és televíziózásról szóló 1996. évi I. törvény jogharmonizációs célú módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/2908. számon, a bizottságok ajánlását T/2908/9. számon kapták kézhez.

Tájékoztatom önöket, hogy az ajánlás 1. és 2. pontjában szereplő indítványokat az előterjesztője visszavonta, így ezekre nem nyílik meg a vita.

Indítványozom, hogy a további benyújtott módosító javaslatokat összevontan tárgyalja meg az Országgyűlés Kérem, aki ezzel egyetért, kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.)

Megállapítom, hogy az Országgyűlés többsége az összevont tárgyalást elfogadta.

Megnyitom a vitát az ajánlás 3. és 4. pontjaira. Kérdezem, kíván-e valaki felszólalni ötperces időkeretben. (Nincs jelzés.) Felszólaló nem jelentkezett, a vitát lezárom.

Megadom a szót Szetey Gábor államtitkár úrnak.

Felszólalások:  <<  227  >>    Ülésnap adatai