Készült: 2020.09.22.13:26:11 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

71. ülésnap, 81. felszólalás
Felszólaló Harrach Péter (KDNP)
Felszólalás oka általános vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 2:21

Felszólalások:  <<  81  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Cser-Palkovics András képviselő úré a szó, ha kíván szólni. (Jelzésre:) Nem kíván.

A jegyző úr jelezte, hogy Pető Iván, Herényi Károly és Lukács Zoltán is visszalépett, tehát több írásban előre jelentkezett képviselő felszólalására nem kerül sor.

Kérdezem, kíván-e még valaki szólni. (Nincs ilyen jelzés.) Kérdezem a miniszter urat, kíván-e szólni. (Dr. Szilvásy György nemet int.) Ön sem.

Az általános vitát lezárom. Mivel az előterjesztéshez módosító javaslat érkezett, a részletes vitára bocsátásra és magára a vitára későbbi ülésünkön kerül sor.

A következő napirendi pontunk előtt néhány perc szünetet rendelek el, mivel az államtitkár úr még nem érkezett meg az ülésre. (Rövid szünet. - Csizmár Gábor megérkezik az ülésterembe.)

Tisztelt Országgyűlés! Folytatjuk a munkánkat. Soron következik a rehabilitációs járadékról szóló törvényjavaslat általános vitájának megkezdése. Az előterjesztést T/2913. számon, a bizottságok ajánlását pedig T/2913/2. és 3. számokon kapták kézhez.

Megadom a szót Csizmár Gábor államtitkár úrnak; ha kifújta már magát, akkor 20 perces időkeretben rendelkezésére áll az idő.

Köszönöm szépen.

(15.00)

Felszólalások:  <<  81  >>    Ülésnap adatai