Készült: 2020.09.19.17:07:26 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

212. ülésnap (2005.04.11.), 50-52. felszólalás
Felszólaló Dr. Selmeczi Gabriella (Fidesz)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka képviselő elutasította a választ
Videó/Felszólalás ideje 1:06


Felszólalások:  Előző  50 - 52  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

SELMECZI GABRIELLA (Fidesz): Köszönöm szépen, elnök asszony. Tisztelt Államtitkár Asszony! Szomorúan hallottam, hogy ön nem ismeri a konkrét tényeket és számokat. Amilyen számokat idéztem, és amely véleményt megfogalmaztam, az a Kórházszövetség adatai és a Kórházszövetség véleménye volt, nem csupán egy ellenzéki képviselőé.

Szánalmas, hogy még mindig visszafelé és másokra mutogat az államtitkár asszony. Szánalmas, hogy még mindig nem az egészségügyet védi, hanem a saját bársonyszéküket védik. Inkább lenyelnek mindent, kérjen a miniszterelnök bármit, kérjen a pénzügyminiszter bármit, csak az ő bársonyszékük ne sérüljön (Dr. Géczi József Alajos: Az övé fapados!), maradjon sértetlen. Inkább kemény munkával megmagyarázzak a megmagyarázhatatlant (Dr. Géczi József Alajos: Az fapados!), inkább félrebeszélnek, csak ne kelljen bevallani, hogy az ő hároméves kormányzásuk alatt mi minden történt az egészségüggyel.

Államtitkár asszony, csak a mai, nem igazán jobboldali napilapot nézze meg (Az MSZP soraiból: Idő!), hogy itt is milyen megdöbbentő képek vannak…

ELNÖK: Képviselő asszony, kérdezem, hogy elfogadja-e…

SELMECZI GABRIELLA (Fidesz): …a kórházi ellátásról. A választ nem fogadom el.

Köszönöm szépen. (Taps a Fidesz soraiból.)
Felszólalások:  Előző  50 - 52  Következő    Ülésnap adatai