Készült: 2020.07.11.00:48:26 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

268. ülésnap, 312. felszólalás
Felszólaló Jakab István (Fidesz)
Felszólalás oka részletes vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 2:12

Felszólalások:  <<  312  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, képviselő úr. Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát elnapolom. Lezárására, a módosító javaslatok házszabályszerű benyújtása érdekében, a holnapi ülésnap végén kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az önkényuralmi jelképek használatának büntetőjogi szankcionálásáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. A törvényjavaslatot T/10592. számon, a bizottsági ajánlást pedig T/10592/5. számon megkapták és megismerhették.

Tisztelt Országgyűlés! A bizottsági ajánlás összesen kilenc ajánláspontot tartalmaz. Az összefüggésekre figyelemmel indítványozom, hogy ezeket egy szakaszban tárgyalja meg az Országgyűlés. Aki ezzel egyetért, kérem, hogy kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.) Köszönöm.

Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége a javaslatot elfogadta.

Tisztelt Országgyűlés! Megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1-9. pontjaira. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki szólni 15 perces időkeretben. (Senki sem jelentkezik.) Jelentkezőt nem látok, így a részletes vitát lezárom.

Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem Rétvári Bence államtitkár urat, kíván-e szólni. (Jelzésre:) Államtitkár úr jelezte, hogy nem kíván szólni.

A benyújtott módosító javaslatokról várhatóan következő ülésünkön döntünk.

Tisztelt Országgyűlés! Napirendi pontjaink tárgyalásának végére értünk. Most a napirend utáni felszólalások következnek.

Napirend utáni felszólalásra jelentkezett Horváth László képviselő úr, Fidesz-képviselőcsoport. Megadom a szót 5 perces időkeretben.

Felszólalások:  <<  312  >>    Ülésnap adatai