Készült: 2020.09.20.07:35:52 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

217. ülésnap (2009.06.15.), 171. felszólalás
Felszólaló Mesterházy Attila (MSZP)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka ügyrendi kérdés
Videó/Felszólalás ideje 1:21


Felszólalások:  Előző  171  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

MESTERHÁZY ATTILA (MSZP): Ha hangot adnak, akkor megköszönöm, mert talán az MSZP-frakció is el tudja mondani a véleményét.

Szégyen, amit a Fidesz-frakció tesz. Azt gondolom, ekkora hazugságot, mint amit a Fidesz-frakció ma elkövetett, rég nem látott ez a Ház. (Nagy taps az MSZP padsoraiban. - Közbekiáltások ugyanott: Úgy van! Pfúj!) Megdöbbentő, amit a fideszes képviselők tesznek.

Az ügyrendi javaslata az MSZP-frakciónak az, hogy azonnal hívjuk össze a házbizottság rendkívüli ülését, és adjon érvényt a Fidesz-frakció, ha ennyire fel van háborodva ez ellen, hogy nyílt gombnyomásos szavazással szavazzunk. (Hosszan tartó, nagy taps az MSZP padsoraiban. - Közbekiáltások ugyanott: Éljen!)

Az MSZP-frakció nem véletlenül kérte a mai nap folyamán, hogy így történjen meg ez a szavazás, erre lehetőség lett volna, ha a Fidesz támogatta volna ezt a kezdeményezést, éppen azért, hogy kiderüljön, hogy ki hazudik ebben a Házban. Ezzel a kivonulással számunkra egyértelművé vált, hogy a Fidesz. (Nagy taps az MSZP soraiban. - Balogh József: Hazugok! - Közbekiáltás az MSZP soraiból: Úgy van!)

(16.40)
Felszólalások:  Előző  171  Következő    Ülésnap adatai