Készült: 2020.02.25.14:57:58 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

203. ülésnap (2005.03.01.), 155. felszólalás
Felszólaló Dr. Világosi Gábor (SZDSZ)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka részletes vita lezárva
Videó/Felszólalás ideje 1:29


Felszólalások:  Előző  155  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm. Megkérdezem, hogy kíván-e még valaki felszólalni a részletes vita keretében. (Nem érkezik jelzés.) Jelentkezőt nem látok.

Most megkérdezem, hogy a részletes vita lezárásaként az államtitkár úr most vagy a határozathozatal előtt kíván felszólalni. (Dr. Gombos András: A határozathozatal előtt.) A határozathozatal előtt. Köszönöm szépen.

Tájékoztatom képviselőtársaimat, hogy a módosító javaslatokról várhatóan következő ülésünkön határozunk. A részletes vitát egyben lezárom.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a “Nemzeti stratégia a kábítószer-probléma visszaszorításáraö című dokumentumban foglaltaknak az Európai Unió készülő drogstratégiájával való összehangolását előkészítő eseti bizottság létrehozásáról szóló országgyűlési határozati javaslat részletes vitája. Szitka Péter képviselő úr, MSZP, önálló indítványát H/11437. számon, a bizottsági ajánlásokat pedig H/11437/12. számon kapták kézhez.

Indítványozom, hogy a részletes vitát egységes szerkezetben folytassa le az Országgyűlés. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, hogy egyetért-e ezen javaslatommal. (Szavazás.) Köszönöm.

Megállapítom, hogy az Országgyűlés az indítványomat elfogadta.

Most megkérem képviselőtársaimat, hogy jelezzék hozzászólási igényüket. Megadom a szót Zsigó Róbert képviselő úrnak, Fidesz.
Felszólalások:  Előző  155  Következő    Ülésnap adatai