Készült: 2020.08.11.06:59:13 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

265. ülésnap (2017.12.11.), 1. felszólalás
Felszólaló Kövér László (Fidesz)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka Az ülésnap megnyitása
Videó/Felszólalás ideje 1:57


Felszólalások:  Előző  1  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: (A teremben lévők felállnak, és ezzel köszöntik a választópolgárok közösségét. Amikor az ülést vezető elnök helyet foglal, a teremben lévők is leülnek.) Tisztelt Képviselőtársaim! Az Országgyűlés őszi ülésszakának 28. ülésnapját megnyitom. Tájékoztatom önöket, hogy az ülés vezetésében Szűcs Lajos és Hiszékeny Dezső jegyző urak lesznek segítségemre.

Köszöntöm kedves vendégeinket és mindenkit, aki figyelemmel kíséri munkánkat.

Tisztelt Ház! Szomorú kötelességemnek teszek eleget azzal, hogy tájékoztatom a tisztelt Országgyűlést arról, hogy Devánszkiné dr. Molnár Katalin volt képviselőtársunk életének 63. életévében elhunyt. A 2002-es országgyűlési választásokon Budapest 25. választókerületében a Magyar Szocialista Párt színeiben választották országgyűlési képviselővé. 2002 és 2006 között tagja volt az alkotmány- és igazságügyi, a környezetvédelmi, valamint a foglalkoztatási és munkaügyi bizottságnak is. Devánszkiné dr. Molnár Katalin egész életét a közszolgálatnak szentelte. 1994-től a XVII. kerület önkormányzati képviselője, majd 1998-tól polgármestere lett, országgyűlési képviselői megbízatását követően pedig a Fővárosi Önkormányzat képviselőjeként dolgozott.

Kérem önöket, hogy néma felállással adózzunk elhunyt képviselőtársunk emlékének. (A teremben lévők egyperces felállással adóznak Devánszkiné dr. Molnár Katalin emlékének.) Köszönöm.

Tisztelt Országgyűlés! Napirend előtti felszólalásra jelentkezett Kunhalmi Ágnes képviselő asszony, az MSZP képviseletében: „Aktuális ügyeinkről” címmel. Megadom a szót képviselő asszonynak. Parancsoljon!
Felszólalások:  Előző  1  Következő    Ülésnap adatai