Készült: 2020.08.09.19:52:35 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

98. ülésnap, 249. felszólalás
Felszólaló Lezsák Sándor (Fidesz)
Felszólalás oka A záróvita lezárása
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 2:23

Felszólalások:  <<  249  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, képviselő úr. Kettő percre megadom a szót Turi-Kovács Béla képviselő úrnak, Fidesz. (Dr. Turi-Kovács Béla: Micsoda?) Nem jelzett? (Dr. Turi-Kovács Béla: Én nem jelentkeztem.) Jelzett a gépe. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni. (Nincs jelzés.) Jelentkezőt nem látok. Megkérdezem Halász János államtitkár urat, kíván-e élni a hozzászólás jogával. (Halász János nemet int.) Nem.

Tisztelt Országgyűlés! Akkor a módosító javaslatokról határozunk. Kérdezem önöket, elfogadják-e az előterjesztő módosító javaslatait az 1-17. pontok szerint, amelyeket az alkotmányügyi bizottság is támogat. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 263 igen szavazattal, 10 nem ellenében, 24 tartózkodás mellett a módosító javaslatokat elfogadta.

Most a zárószavazás következik. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a T/3087. sorszámú törvényjavaslatot az egységes javaslat imént módosított szövege szerint. Kérem, szavazzanak! (Szavazás.)

Kimondom a határozatot: az Országgyűlés 280 igen szavazattal, nem szavazat nélkül, 22 tartózkodás mellett a törvényjavaslatot elfogadta.

Soron következik az elnöklésben Jakab alelnök úr. Parancsoljon!

(Az elnöki széket Jakab István, az Országgyűlés
alelnöke foglalja el.)

Felszólalások:  <<  249  >>    Ülésnap adatai