Készült: 2021.06.22.03:32:48 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

77. ülésnap (2015.05.28.), 160. felszólalás
Felszólaló Kulcsár Gergely (Jobbik)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka kétperces felszólalás
Videó/Felszólalás ideje 1:16


Felszólalások:  Előző  160  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

KULCSÁR GERGELY (Jobbik): Köszönöm a szót, elnök úr. Bányai képviselő úr szavaira reagálnék, ugyanis Mirkóczki Ádám képviselőtársam nem tartózkodik a teremben, de én a benzinnel kapcsolatosan, a rendőrök tankolásával kapcsolatban egypár gondolatot mondanék, ha megengedik.

Nem tudom, hogy önnek a barátja hol szolgál a rendőrségen belül, de sajnos a magyar rendőrség nem engedheti meg magának, hogy nyakló nélkül tankoljanak a rendőrök. Van keret, ezt hívhatjuk kvótának, kilométerkorlátnak vagy anyagi keretnek, de igenis, ez létezik. A keleti végeken, nálunk, Hajdú-Bihar megyében én is beszéltem több olyan rendőrrel, akinek sajnos szintén az a problémája, amit már Mirkóczki képviselőtársam elmondott, a hó második felében elfogy a keret, és saját pénzből kénytelen tankolni az autóját.

Ezt a problémát meg kell oldani, ez a probléma igenis létezik, és senki ne mondja nekünk azt, hogy ez nem létezik és nem valós. Saját példából, saját tapasztalatból mondjuk ezt, hogy létező probléma, és reméljük, hogy a kormány erre a problémára is megoldást nyújt az elkövetkezendőkben. Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik soraiban.)
Felszólalások:  Előző  160  Következő    Ülésnap adatai