Készült: 2020.07.03.20:07:28 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

245. ülésnap (2001.11.30.), 66. felszólalás
Felszólaló Dr. Rubovszky György (Fidesz)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka kétperces felszólalás
Videó/Felszólalás ideje 1:25


Felszólalások:  Előző  66  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

DR. RUBOVSZKY GYÖRGY (Fidesz): Köszönöm a szót, elnök úr. Tisztelt Országgyűlés! Én szeretnék visszatérni a napirendhez, és mint az előterjesztők képviselője, szeretném elmondani, hogy ezzel kapcsolatosan, már az 1. pontban foglalt kérdéssel kapcsolatban az alkotmányügyi bizottság részletesen megtárgyalta a javaslatot.

Az alkotmányügyi bizottság álláspontja úgy alakult, ahogy itt Tóth András képviselő úr egy korábbi, még a politikai vitanap előtti szakaszban elmondta, nevezetesen amikor arról szólt, hogy nem az a tárgya Bauer Tamás felszólalásának, ami a napirenden szereplő törvényjavaslatban van, nem az egymillió, kétmillió forint, a kettőnek az összekapcsolása szerintem elfogadhatatlan. Azt az álláspontot képviseli az alkotmányügyi bizottság, amit ezzel kapcsolatban Tóth András és Wiener György képviselő urak is elmondtak eredeti felszólalásukban, amikor is támogatták ennek a módosító szövegnek a fenntartását és ellenezték Bauer Tamásék módosító indítványát.

Szeretném bejelenteni, hogy az alkotmányügyi bizottság egyhangúlag ellenezte a Bauer-féle módosító indítvány elfogadását.

Köszönöm szépen. (Taps a Fidesz padsoraiban.)

 
Felszólalások:  Előző  66  Következő    Ülésnap adatai