Készült: 2019.11.19.22:40:34 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

217. ülésnap, 237. felszólalás
Felszólaló Lezsák Sándor (Fidesz)
Felszólalás oka általános vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:36

Felszólalások:  <<  237  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, államtitkár úr. Tisztelt Országgyűlés! Az együttes általános vitát lezárom. Mivel a munkahelyvédelmi akciótervben foglaltak megvalósítása érdekében szükséges egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslathoz módosító javaslat érkezett, a részletes vitára bocsátásra és a részletes vitára a következő ülésünkön kerül sor. S mivel a kisadózó vállalkozások tételes adójáról és a kisvállalati adóról szóló törvényjavaslathoz nem érkezett módosító javaslat, így részletes vitára nem kerül sor, a következő ülésünkön az előterjesztés elfogadásáról döntünk.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az egyes közjogi méltóságok halála esetén járó hozzátartozói nyugellátásokkal összefüggő törvényi rendelkezések módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitája a lezárásig. Lázár János, Font Sándor, Fidesz, valamint Salamon László KDNP-s képviselők önálló indítványát T/8137. számon megismerhették.

Most az előterjesztői expozé következik. Megadom a szót Lázár János úrnak, a napirendi pont előadójának, 20 perces időkeretben.

Felszólalások:  <<  237  >>    Ülésnap adatai