Készült: 2020.05.28.15:17:43 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

255. ülésnap, 93. felszólalás
Felszólaló Lezsák Sándor (Fidesz)
Felszólalás oka részletes vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 3:30

Felszólalások:  <<  93  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm, jegyző asszony. Tisztelt Országgyűlés! Aki ezzel egyetért, kérem, kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.)

Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége az indítványt elfogadta.

Tájékoztatom önöket, hogy a vitában a felszólalási időkeret vitaszakaszonként hat perc.

Megnyitom a részletes vita első szakaszát az ajánlás 2-11. pontjaira. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. (Nincs jelentkező.) Jelentkezőt nem látok, a részletes vita e szakaszát lezárom.

Megnyitom a részletes vita második szakaszát az ajánlás 1. pontjára. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. (Nincs jelentkező.) Mivel felszólaló nem jelentkezett, a részletes vita e szakaszát és a vita egészét lezárom.

Megkérdezem Kling István államtitkár urat, hogy kíván-e hozzászólni, megszólalni. (Dr. Kling István: Nem.) Nem kíván.

A benyújtott módosító javaslatokról várhatóan a következő ülésünkön döntünk.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Büntető Törvénykönyvről szóló 1978. évi IV. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Mesterházy Attila, Magyar Szocialista Párt, képviselő önálló indítványát T/11705. számon, a bizottsági ajánlást pedig T/11705/3. számon megkapták és megismerhették.

Tisztelt Országgyűlés! A bizottsági ajánlás összesen két ajánláspontot tartalmaz. Indítványozom, hogy ezeket egy szakaszban tárgyalja meg az Országgyűlés. Aki ezzel egyetért, kérem, kézfelemeléssel szavazzon! (Szavazás.) Köszönöm szépen.

Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége az indítványt elfogadta.

Megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1. és 2. pontjaira. Megkérdezem, hogy kíván-e valaki felszólalni. (Nincs jelentkező.) Mivel felszólaló nem jelentkezett, a részletes vitát lezárom. Nyilván az előterjesztő sem kíván felszólalni.

A benyújtott módosító javaslatokról várhatóan a következő ülésünkön döntünk.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a felnőttképzéshez kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Nagy László, MSZP, Tóbiás József, MSZP, Geberle Erzsébet, SZDSZ, képviselők önálló indítványát T/11684. számon, a bizottsági ajánlást pedig T/11684/3. számon megkapták és megismerhették.

Tisztelt Országgyűlés! A bizottsági ajánlás összesen egy ajánláspontot tartalmaz. Megnyitom a részletes vitát, és megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni. Igen, megadom a szót Pettkó András képviselő úrnak, független.

Felszólalások:  <<  93  >>    Ülésnap adatai