Készült: 2020.07.12.03:12:22 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

272. ülésnap, 449. felszólalás
Felszólaló Dr. Deutsch Tamás (Fidesz)
Felszólalás oka részletes vita megkezdve
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:40

Felszólalások:  <<  449  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Mivel több képviselő nem jelezte felszólalási szándékát, megkérdezem Pál Béla államtitkár urat, hogy kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. (Pál Béla: Köszönöm szépen, majd a részletes vita végén.) Államtitkár úr jelzi, hogy most nem kíván válaszolni. Az általános vitát lezárom.

Tisztelt Országgyűlés! Mivel az előterjesztéshez módosító javaslat érkezett, a részletes vitára bocsátásra és a részletes vitára későbbi ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Balaton Kiemelt Üdülőkörzet területrendezési tervének elfogadásáról és a balatoni területrendezési szabályzat megállapításáról szóló 2000. évi CXII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája.

Az előterjesztést T/17966. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/17966/13. számon kapták kézhez.

Mielőtt javaslatot tennék a vita szerkezetére, felhívom a figyelmüket, hogy a vitában nem szerepel az ajánlás 6. és 9. pontja, mert azok az első helyen kijelölt bizottság döntése szerint nem felelnek meg a Házszabály rendelkezéseinek.

Indítványozom, hogy a további benyújtott indítványokat azok számára figyelemmel egy szakaszban tárgyalja meg az Országgyűlés.

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, egyetért-e a javasolt vitaszerkezettel. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.)

Megállapítom, hogy az Országgyűlés az indítványomat elfogadta.

Megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1., 2., 3., 4., 5., 7. és 8. pontjaira. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni ötperces időkeretben.

Ügyrendi kérdésben megadom a szót Ivanics Ferenc képviselő úrnak, Fidesz.

Felszólalások:  <<  449  >>    Ülésnap adatai