Készült: 2020.07.07.21:35:17 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

272. ülésnap, 423. felszólalás
Felszólaló Dr. Deutsch Tamás (Fidesz)
Felszólalás oka általános vita folytatása
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:19

Felszólalások:  <<  423  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Mivel több képviselő nem jelezte felszólalási szándékát, megkérdezem Baráth Etele tárca nélküli miniszter úrtól, hogy kíván-e most válaszolni a vitában elhangzottakra. (Dr. Baráth Etele: Nem most!) Miniszter úr jelzi, hogy a vita egy későbbi szakaszában reagál az eddig elhangzottakra.

Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát lezárom. Az elhangzott ügyrendi javaslatnak megfelelően módosító javaslatok benyújtására holnap déli 12 óráig… - egészen pontosan ma déli 12 óráig lesz lehetőség. (Szórványos taps a Fidesz soraiból.) Tehát kedden déli 12 óráig lesz lehetőség.

Tisztelt Országgyűlés! Mivel az előterjesztéshez módosító javaslat érkezett, a részletes vitára bocsátásra és a részletes vitára következő ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az országos területfejlesztési koncepcióról szóló országgyűlési határozati javaslat általános vitájának folytatása és lezárása. Az előterjesztést H/18068. számon, a bizottságok ajánlását pedig H/18068/1-10. számokon kapták kézhez a képviselők.

(1.30)

Tisztelt Országgyűlés! Most az írásban előre jelentkezett képviselői felszólalások következnek, a napirendi ajánlás szerinti 10-10 perces időkeretben. Elsőként megadom a szót Balsay István képviselő úrnak, Fidesz.

Felszólalások:  <<  423  >>    Ülésnap adatai