Készült: 2020.09.28.08:06:19 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

19. ülésnap (1998.10.20.), 382. felszólalás
Felszólaló Gyimóthy Géza (FKGP)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka részletes vita megkezdve
Videó/Felszólalás ideje 2:04


Felszólalások:  Előző  382  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm. Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát lezárom. A részletes vitára várhatóan jövő heti ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a közraktározásról szóló 1996. évi XLVIII. törvény módosítását kezdeményező törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/122. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/122/31. számon kapták kézhez.

Tisztelt Országgyűlés! Javaslatot teszek a részletes vita szerkezetére. A benyújtott módosító javaslatok közötti összefüggésekre figyelemmel és a törvény szerkezeti rendjét követve indítványozom, hogy a részletes vita két szakaszból álljon. Az első szakaszban a közraktározás intézményeivel kapcsolatos rendelkezések módosítását indítványozó javaslatok tárgyalására kerül sor az ajánlás 1-22. pontjai alapján. A tartalom összefüggésére tekintettel ebben a szakaszban szerepel a 27. számú ajánláspont is. A második szakaszban a közraktári tevékenységet szabályozó rendelkezések módosításait kezdeményező 23-26. pontok szerepelnek.

Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, elfogadja-e a javasolt vitaszerkezetet. (Szavazás kézfelemeléssel.) Köszönöm, látható többség - most nagyon könnyű helyzetben vagyok, mert személyenként tudom megszámolni.

Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége a vitaszerkezetet elfogadta.

Megnyitom a részletes vita első szakaszát az ajánlás 1-22. pontjai, valamint 27. pontja alapján.

Előzetesen írásban jelentkezett Fenyvessy Zoltán képviselő úr, MIÉP. Az első szakaszhoz kíván szólni a képviselő úr? (Dr. Fenyvessy Zoltán: A másodikhoz tulajdonképpen.) Akkor a másodikhoz.

Tehát akkor következik a záró-, a második szakasz. Megadom a szót Fenyvessy Zoltán képviselő úrnak, MIÉP.

 
Felszólalások:  Előző  382  Következő    Ülésnap adatai