Készült: 2020.11.28.19:55:48 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

245. ülésnap (2001.11.30.), 334. felszólalás
Felszólalás oka Részletes vita lefolytatása
Felszólalás ideje 2:24


Felszólalások:   332-333  334   334-337      Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Igen, tehát az általános vitában elhangzottakkal együtt.

Tisztelt Országgyűlés! A módosító javaslatokról következő ülésén határoz az Országgyűlés.

 

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a munkaügyi ellenőrzésről szóló 1996. évi LXXV. törvényről szóló törvényjavaslat részletes vitája. A foglalkoztatási bizottság önálló indítványát T/5293. számon, az alkotmányügyi bizottság ajánlását pedig T/5293/6. számon kapták kézhez.

Megkérdezem a hatáskörrel rendelkező alkotmányügyi bizottságot, van-e kijelölt bizottsági előadója. (Senki sem jelentkezik.) Nincsen.

A módosító javaslatok számára tekintettel indítványozom, hogy a részletes vita egy szakaszból álljon. Kérem, hogy tisztelt képviselőtársaim a javaslatról kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.) Köszönöm szépen.

Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége elfogadta a javaslatomat.

Megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1-3. pontjaira. Kérem önöket, hogy a részletes vitában kizárólag a módosító indítványokról szóljanak. Megkérdezem, ki kíván felszólalni. (Senki sem jelentkezik.) Nincsen jelentkező.

A részletes vitát így lezárom. Feltételezem, hogy a foglalkoztatási bizottság sem kíván ezért a vitában elhangzottakra válaszolni, így erre majd a határozathozatalt megelőzően kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! A módosító javaslatokról a következő ülésünkön fogunk határozni.

 

Tisztelt Képviselőtársaim! A mai napon napirend utáni felszólalásra jelentkezett Bauer Tamás képviselő úr, a Szabad Demokraták Szövetsége képviselőcsoportjából: "Háttal Európának LXIV." címmel. Megadom a szót a képviselő úrnak, ötperces időkeretben.

 
Felszólalások:   332-333  334   334-337      Ülésnap adatai