Készült: 2020.01.29.09:35:21 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

265. ülésnap (2005.11.14.), 1. felszólalás
Felszólaló Dr. Szili Katalin (MSZP)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka Az ülésnap megnyitása
Videó/Felszólalás ideje 2:02


Felszólalások:  Előző  1  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Tisztelt Országgyűlés! Kedves Képviselőtársaim! Köszöntöm önöket ma kezdődő ülésnapunkon. Köszöntök mindenkit, aki figyelemmel kíséri mai ülésnapunk munkáját itt, az ülésteremben, illetőleg a médiumok nyilvánossága előtt.

Az Országgyűlés őszi ülésszakának 22. ülésnapját megnyitom. Bejelentem, hogy az ülés vezetésében Kis Zoltán és Vincze László jegyző urak lesznek a segítségemre. Kérem képviselőtársaimat, hogy ne feledkezzenek meg csipkártyájuk olvasóba helyezéséről.

Tisztelt Képviselőtársaim! A bizottsági elnöki értekezlet alapján tárgysorozatba-vételre, illetve ajánlás készítésére kijelöltem a bizottságokat. Érdeklődő képviselőtársaim a szokásos módon, a parlament informatikai hálózatán kaphatnak tájékoztatást.

Bejelentem, hogy a Szentesi Városi Bíróságtól megkeresés érkezett Lázár János képviselő úr mentelmi jogának felfüggesztésére magánvádas feljelentés miatt. A megkeresést kiadtam a mentelmi bizottságnak.

Tisztelt Képviselőtársaim! A Magyar Szocialista Párt képviselőcsoportja a 2005. november 14-16-ai ülésnapra Szekeres Imre és Pál Tibor képviselő urakat frakcióvezető-helyettesnek megválasztotta. (Taps az MSZP soraiban.) A frissen megválasztott frakcióvezető-helyetteseknek megválasztásuk időtartamára sikeres és eredményes munkát kívánok.

Tisztelt Képviselőtársaim! Tisztelt Miniszterelnök Úr! A mai napon napirend előtti felszólalásra jelentkezett Gyurcsány Ferenc miniszterelnök úr: “A munka biztonságaö címmel. Miniszterelnök úr, öné a szó. (Közbeszólások a Fidesz soraiból: Halljuk!)
Felszólalások:  Előző  1  Következő    Ülésnap adatai