Készült: 2020.07.03.19:29:08 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

233. ülésnap, 241. felszólalás
Felszólaló Harrach Péter (Fidesz)
Felszólalás oka részletes vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 4:03

Felszólalások:  <<  241  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Kérdezem, kíván-e még valaki felszólalni. (Nincs jelentkező.) Mivel nincs több jelentkező, megadom a szót Dióssy Gábor államtitkár úrnak, ha kíván szólni. (Dióssy Gábor: Nem.) Nem kíván.

Tisztelt Országgyűlés! Az általános vitát lezárom. A benyújtott módosító javaslatokra figyelemmel a részletes vitára bocsátásra és a részletes vitára következő ülésünkön kerül sor.

Soron következik a légi közlekedésről szóló 1995. évi XCVII. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/16019. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/16019/20. számon kapták kézhez.

Indítványozom, hogy a benyújtott javaslatok számára és összefüggéseire tekintettel a részletes vitát egy szakaszban folytassa le az Országgyűlés. Kérdezem önöket, egyetértenek-e ezzel. Kérem, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés az indítványt elfogadta.

Kérem a felszólalni kívánó képviselőket, hogy felszólalásuk kezdetén jelezzék, hogy a bizottsági ajánlás melyik pontjához kívánnak hozzászólni.

Megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1-21. pontjaira. Kérdezem, ki kíván felszólalni ötperces időkeretben. (Nincs jelentkező.) Nem látok jelentkezőt. Kérdezem Dióssy Gábor államtitkár urat, kíván-e szólni. (Dióssy Gábor: Nem.) Nem. A módosító javaslatokról későbbi ülésünkön határozunk.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a Nemzeti Akkreditáló Testület szervezetéről, feladat- és hatásköréről, valamint eljárásáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/16129. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/16129/8. számon kapták kézhez.

Indítványozom, hogy a benyújtott javaslatok számára és összefüggéseire tekintettel szintén egy szakaszban folytassa le a részletes vitát az Országgyűlés. Kérem, ha egyetértenek ezzel, kézfelemeléssel szavazzanak! (Szavazás.)

Az Országgyűlés az indítványt elfogadta.

Kérem a felszólalni kívánó képviselőket, hogy most is jelezzék, melyik ajánlási ponthoz kívánnak hozzászólni.

Megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1-8. pontjaira. Kérdezem, ki kíván felszólalni ötperces időkeretben. (Nincs jelentkező.) Nem látok jelentkezőt. Államtitkár urat kérdezem, kíván-e szólni. (Dióssy Gábor. Nem.) Nem. A módosító javaslatokról ez esetben is későbbi ülésünkön határozunk.

Soron következik a mezőgazdasági termelők nyugdíj előtti támogatásának bevezetéséhez kapcsolódó egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/16103. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig T/16103/14. számon kapták kézhez.

Indítványozom, hogy a benyújtott javaslatok számára és összefüggéseire tekintettel szintén egy szakaszban folytassa le az Országgyűlés a vitát. Kérem, kézfelemeléssel jelezzék, ha ezzel egyetértenek. (Szavazás.)

Az Országgyűlés az indítványt elfogadta.

Most is azt kérem, hogy jelezzék, hogy a bizottsági ajánlás melyik pontjához kívánnak hozzászólni.

Megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1-10. pontjaira. Kérdezem, öt percben ki kíván felszólalni. Megadom a szót Kékkői Zoltán képviselő úrnak.

Felszólalások:  <<  241  >>    Ülésnap adatai