Készült: 2020.08.08.23:18:34 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

55. ülésnap, 269. felszólalás
Felszólaló Dr. Hiller István (MSZP)
Felszólalás oka bizottsági jelentés(ek) vitája megkezdve
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:42

Felszólalások:  <<  269  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Én is köszönöm. Tisztelt Országgyűlés! A határozathozatalokra a holnapi ülésnapon kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény módosításáról szóló előterjesztéshez benyújtott bizottsági jelentés vitája. Kucsák László fideszes képviselő úr önálló indítványa T/3119. számon a parlamenti informatikai hálózaton elérhető. A Kulturális bizottság mint kijelölt bizottság részletes vitáról szóló bizottsági jelentését T/3119/3. számon megkapták.

Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem az előterjesztőt, hogy kíván-e felszólalni. (Kucsák László jelzésére:) Képviselő úr jelzi, hogy majd a végén. Már most felhívom a figyelmét, minthogy most nem szólt, megőrizte a 10 perces időkeretét, erre van lehetősége.

Megkérdezem, hogy a kormány nevében kíván-e most valaki felszólalni. (Czunyiné dr. Bertalan Judit jelzésére:) Majd később kíván a kormány felszólalni.

Így aztán, minthogy a kijelölt bizottság előadót nem állított, képviselői felszólalások következnek a napirend szerinti időkeretben. Felhívom figyelmüket, hogy a vita során kétperces hozzászólásra nincs lehetőség.

Először az írásban előre jelentkezett képviselőknek adom meg a szót, elsőként Hoffmann Rózsa képviselő asszonynak, KDNP. Parancsoljon!

Felszólalások:  <<  269  >>    Ülésnap adatai