Készült: 2021.08.04.09:49:54 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

218. ülésnap, 71. felszólalás
Felszólaló Dr. Világosi Gábor (SZDSZ)
Felszólalás oka általános vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:25

Felszólalások:  <<  71  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Megkérdezem, hogy a kormány nevében kíván-e valaki felszólalni a vitában. (Nincs jelzés.) Nem kíván.

Tisztelt Országgyűlés! Most az egyes képviselői felszólalásokra kerül sor, 5-5 perces időkeretben. Tekintettel arra, hogy az írásban előre jelentkezett képviselő úr nem tartózkodik a teremben, megkérdezem, hogy a jelenlevők közül kíván-e valaki felszólalni. (Nincs jelzés.) Jelentkezőt nem látok, így nyilvánvalóan az előterjesztő képviselő úr, Szijjártó Péter úr sem kíván válaszolni arra, ami a vitában nem hangzott el, így az általános vitát lezárom.

Arra figyelemmel, hogy az előterjesztéshez módosító javaslat nem érkezett, részletes vitára nem kerül sor, az előterjesztés elfogadásáról pedig következő ülésünkön határozunk.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik az állam tulajdonában levő vállalkozói vagyon értékesítéséről szóló 1995. évi XXXIX. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat általános vitája a lezárásig. Szabó György és képviselőtársai, MSZP, önálló indítványát T/15624. számon, a költségvetési bizottság ajánlását pedig T/15624/1. számon kapták kézhez a képviselők.

Megadom a szót Kovács Tibor képviselő úrnak, a napirendi pont előadójának, 15 perces időkeretben. A képviselő urat illeti a szó.

Felszólalások:  <<  71  >>    Ülésnap adatai