Készült: 2020.07.16.15:36:20 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

203. ülésnap (2017.03.06.), 146. felszólalás
Felszólaló Balog Zoltán (Fidesz)
Beosztás emberi erőforrások minisztere
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka azonnali kérdésre adott miniszteri viszonválasz
Videó/Felszólalás ideje 1:32


Felszólalások:  Előző  146  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

BALOG ZOLTÁN, az emberi erőforrások mi­nisz­tere: Nekem is lenne néhány kérdésem a metróbe­ruházással kapcsolatban, ha ebben segítene engem. (Folyamatos közbeszólások az MSZP soraiból, köz­tük Bangóné Borbély Ildikó: Nem ezt kérdeztem.) Tudom, hogy ez nem tetszik önnek, ön erről nem szívesen beszél, mert ez nagyon kellemetlen. Most leg­alább arra válaszolt volna, hogy tudott-e erről, hogy 754 emberrel többen dolgoznak a mi­nisz­té­riumban. (Folyamatos közbekiáltások az MSZP soraiból, köztük Bangóné Borbély Ildikó részéről.) Majd akkor válaszoljon, ha időben lehetőséget kap erre. (Bangóné Borbély Ildikó folyamatosan köz­beszól.) Merthogy kiderült, hogy erről nem tudott, de továbbra is támad és arról beszél… (Bangóné Borbély Ildikó közbeszól.) Akkor miért nem arról a 754 emberről beszél, akinek a bérét ki kellett fizetni? (Folyamatos közbeszólások az MSZP soraiból.) És miért nem arról beszél, azokról az ügyekről, amelyek az önök dőzsöléséről szólnak? (Z. Kárpát Dániel közbeszól.)

És ha már itt tartunk, akkor arra is kellene vála­szolni önnek, hogy miért nem olyan fontos önnek a met­róberuházások tisztázása. (Közbekiáltások az MSZP soraiból.) Ön egy ellenzéki lapnak a mani­pu­la­tív számai alapján nekiesik tisztességes em­be­reknek (Közbekiáltások az MSZP soraiból. ‑ Az el­nök csenget.), akik megdolgoztak a pénzükért. És egyébként nyilvános adatokban ön meg tudja tekinteni azt… (Bangóné Borbély Ildikó közbeszól.) Szerintem nem méltó önhöz ez a stílus. (Bangóné Borbély Ildikó közbeszól.) Ha önhöz méltó ez a stílus, akkor ehhez gratulálok. Én végighallgattam önt egyetlenegy hang nélkül.

(16.20)

Ön folyamatosan rikácsol, miközben én beszélek, a képviselőtársaival együtt. Ehhez csak gratulálni tudok. (Zaj az MSZP soraiban.) Én magamat szégyellném az ön helyében, ha így beszélnék egy másik emberrel, nem beszélve arról, hogy képviselőtársak vagyunk. Úgyhogy csak gratulálni tudok önnek is és Varga képviselő úrnak is.

Köszönöm szépen. (Taps a kormánypártok soraiban.)
Felszólalások:  Előző  146  Következő    Ülésnap adatai