Készült: 2020.01.27.10:08:13 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

241. ülésnap (2017.09.25.), 114. felszólalás
Felszólaló Jakab István (Fidesz)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka bejelentés helyettes válaszadó elutasításáról
Videó/Felszólalás ideje 0:37


Felszólalások:  Előző  114  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen államtitkár úr válaszát. Tisztelt Országgyűlés! Most 14 óra 2 perc van, a kérdések tárgyalásának végére értünk, most az azonnali kérdésekkel folytatjuk munkánkat.

Tisztelt Országgyűlés! Szakács László, az MSZP képviselője, azonnali kérdést kíván feltenni a miniszterelnökhöz: „Ez Önöknek a demokrácia?” címmel. A miniszterelnök úr halaszthatatlan közfeladat ellátása miatt válaszadásra Simicskó István honvédelmi miniszter urat jelölte ki. Kérdezem a képviselő urat, hogy elfogadja-e a válaszadó személyét, vagy a miniszterelnök úrtól személyesen kéri a válasz. (Dr. Szakács László jelzésére:) Köszönöm szépen. Tájékoztatom a képviselő urat, hogy a miniszterelnök úrnak a második soron következő azonnali kérdések órájában kell válaszolnia.

Tisztelt Országgyűlés! Bárándy Gergely, az MSZP képviselője, azonnali kérdést kíván feltenni a Magyar Nemzeti Bank elnökéhez: „Rokonok, haverok, és mások 4.” címmel. Elnök úr halaszthatatlan közfeladat ellátása miatt válaszadásra Nagy Márton alelnök urat jelölte ki. Kérdezem képviselő urat, hogy elfogadja-e a válaszadó személyét, vagy személyesen elnök úrtól kéri a választ.
Felszólalások:  Előző  114  Következő    Ülésnap adatai