Készült: 2021.09.27.03:02:09 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

69. ülésnap (2011.02.22.), 84. felszólalás
Felszólaló Németh Zsolt (Jobbik)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka kétperces felszólalás
Videó/Felszólalás ideje 1:10


Felszólalások:  Előző  84  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

NÉMETH ZSOLT (Jobbik): Tisztelt Elnök Úr! Köszönöm a szót. Engedjék meg, hogy én is megszólaljak a vitában az önmegtartóztatás aspektusából megközelítve.

Fideszes képviselőtársam azt kifogásolta, hogy valaki nettó 150 ezer forintot keres jobbikos alpolgármesterként. Én akkor pécsiként említenék pár példát, engedjék meg, ezzel kicsit megszakítva a szakmai vitát.

Pécsett létezik olyan tisztség, hogy polgármesterei tanácsadó, ez havi 500 ezer forinttal jár; ennek a tanácsadó úrnak viszont volt egy könyvvizsgáló cége és egy átvilágító cége, ajánlotta, tanácsolta polgármester úrnak, hogy akkor világítsuk át a pécsi önkormányzati cégeket, a pécsi önkormányzatot, ezért ő 67 millió forintot kapott, illetve véletlenül pont ez a cég vizsgálja a EK-projekteket is. Csak számokat mondok. Konferencia- és koncertközpont: 15 millió plusz áfa; közterek és parkok újraélesztése: 5 millió plusz áfa; ugyanennek a fejlesztésnek a második üteme: 8 millió forint plusz áfa; Zsolnay Kulturális Negyed: 10,9 millió plusz áfa; Tudásközpont: 12,1 millió forint áfa; Múzeumutca: 3 millió forint plusz áfa.

Hol itt az önmegtartóztatás akkor, kedves képviselőtársak? Köszönöm szépen. (Taps a Jobbik padsoraiban.)
Felszólalások:  Előző  84  Következő    Ülésnap adatai