Készült: 2020.04.09.23:06:36 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

252. ülésnap (2002.02.26.), 88. felszólalás
Felszólaló Dr. Pap János (Fidesz)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka képviselő elfogadta a választ
Videó/Felszólalás ideje 1:12


Felszólalások:  Előző  88  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

DR. PAP JÁNOS (Fidesz): Tisztelt Miniszter Úr! Nagyon szépen köszönöm a válaszát, különösen az első részt, ahol a 800 milliárd forintról beszélt, hogy van keret a teljes csatornázás megvalósítására. Az már egy külön dolog, és valószínűleg itt a városnak van mulasztása, hogy vannak bizonyos bekötési hiányosságok. Azt is mondhatnám, hogy teljes mértékben elégedett vagyok, hiszen ha megvalósul a teljes csatornázottság, mi mást várhat egy képviselő, aki ennek a problémának a megoldásáért küzd.

De van egy probléma, és ezt hadd mondjam el önnek! Nem nyugszom meg attól, hogy ez II/A. kategóriába tartozik. Meggyőződésem, ha valahol sérülékeny vízbázis van az országban, akkor az a Szigetköz, és akkor is a Szigetköz, ha földrajzilag Mosonmagyaróvárt nem soroljuk be. Ahogy elmondtam, a vízbázis alatt lévő szennyvízlencse nem törődik azzal, hogy az ember milyen merev kategóriát hoz.

Az I/3. kategóriát minisztériumból jött válasz alapján mondom önnek. Tehát itt valószínűleg két kategória lehet. (Az elnök a csengő megkocogtatásával jelzi az idő leteltét.) Ha egy mód van rá, kérem a miniszter urat, a jövőben soroljuk oda ezt a vízbázist, ahova való.

Köszönöm. Elfogadom a válaszát. (Taps a Fidesz soraiból.)

 
Felszólalások:  Előző  88  Következő    Ülésnap adatai