Készült: 2020.08.11.17:49:42 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

97. ülésnap, 45. felszólalás
Felszólaló Dr. Szili Katalin (MSZP)
Felszólalás oka Az általános vita lezárva érvényes módosítók nélkül
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:30

Felszólalások:  <<  45  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, képviselő asszony. Tisztelt Képviselőtársaim! Tekintettel arra, hogy az írásban előre jelentkezett képviselői felszólalások végéhez értünk, kérdezem, kíván-e még valaki felszólalni. (Nem érkezik jelzés.) Nem kíván.

Megkérdezem Hende Csaba igazságügyi minisztériumi politikai államtitkár urat, hogy most kíván... (Dr. Hende Csaba: Később.) A későbbiekben, jelzi az államtitkár úr.

Tisztelt Képviselőtársaim! Az általános vitát lezárom. Az országgyűlési határozati javaslat határozathozatalára - tekintettel arra, hogy módosító javaslat nem érkezett - holnap, azaz kedden délután kerül sor.

Tisztelt Országgyűlés! Tisztelt Képviselőtársaim! Soron következik az Országos Ítélőtábla székhelyének és illetékességi területének megállapítása, valamint az igazságszolgáltatás működését érintő egyes törvények módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Az előterjesztést T/1472. számon, az alkotmányügyi bizottság ajánlását pedig T/1472/119. számon kapták kézhez.

Először megkérdezem az alkotmányügyi bizottságot, hogy kíván-e előadót állítani. (Dr. Csákabonyi Balázs jelzi, hogy nem.) Nem kíván.

Tisztelt Országgyűlés! Kezdeményezem, hogy az Országgyűlés a törvényjavaslat szerkezeti rendjét követve a módosító javaslatokat hat szakaszban tárgyalja meg. Az egyes vitaszakaszok ismertetésére felkérem Vidoven Árpád jegyző urat.

Jegyző úr, öné a szó.

Felszólalások:  <<  45  >>    Ülésnap adatai