Készült: 2020.10.26.23:13:39 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

46. ülésnap (2010.11.15.), 230. felszólalás
Felszólaló Dr. Latorcai János (KDNP)
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás oka részletes vita megkezdve
Videó/Felszólalás ideje 1:50


Felszólalások:  Előző  230  Következő    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm szépen, képviselő úr. Kérdezem a tisztelt Országgyűlést, kíván-e még valaki felszólalni.(Nincs jelzés.) Jelentkezőt nem látok. Akkor megkérdezem Rétvári Bence államtitkár urat, kíván-e válaszolni a vitában elhangzottakra. (Dr. Rétvári Bence nemet int. - Szórványos taps a kormánypártok soraiból.) Nem kíván.

Tisztelt Képviselőtársaim! Az általános vitát lezárom. Mivel az előterjesztéshez módosító javaslat érkezett, a részletes vitára bocsátásra és a részletes vitára várhatóan november 22-én kezdődő ülésünkön kerül sor.

Tisztelt Képviselőtársaim! Most soron következik az ügyvédekről szóló 1998. évi XI. törvény módosításáról szóló törvényjavaslat részletes vitája. Vitányi István fideszes és Rubovszky György kereszténydemokrata képviselők önálló indítványát T/1507. számon, a bizottsági ajánlást pedig T/1507/4. számon kapták kézhez és ismerhették meg képviselőtársaim.

A bizottsági ajánlás összesen négy pontot, négy ajánlási pontot tartalmaz. Indítványozom, hogy ezeket egy szakaszban tárgyalja meg az Országgyűlés. Aki ezzel egyetért, az kérem, kézfelemeléssel jelezze! (Szavazás.)

Látható többség. Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége az indítványt elfogadta.

Tisztelt Országgyűlés! Megnyitom a részletes vitát az ajánlás 1-4. pontjaira. Kérdezem, kíván-e valaki fölszólalni. Igen, Varga László képviselő úr kért szót, az MSZP képviselőcsoportjából. Parancsoljon, képviselő úr!
Felszólalások:  Előző  230  Következő    Ülésnap adatai