Készült: 2020.09.21.01:45:48 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

194. ülésnap, 179. felszólalás
Felszólaló Gyimóthy Géza (FKGP)
Felszólalás oka részletes vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 2:21

Felszólalások:  <<  179  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Mivel több felszólaló nem jelentkezett, a részletes vitát lezárom.

Megkérdezem Selmeczi Gabriella képviselő asszonyt, hogy most vagy a határozathozatalt megelőzően kíván válaszolni. (Selmeczi Gabriella jelzésére:) Most nem kíván szólni, tehát majd később.

Tisztelt Országgyűlés! A módosító javaslatokról a következő ülésünkön határozunk.

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a munkavédelem országos programjáról szóló országgyűlési határozati javaslat részletes vitája. Az előterjesztést H/3658. számon, a bizottságok együttes ajánlását pedig H/3658/10. számon kapták kézhez. Megkérdezem a hatáskörrel rendelkező bizottságokat, kívánnak-e előadót állítani. (Senki nem jelentkezik.) Nem kívánnak.

Tisztelt Országgyűlés! A módosító javaslatok számára figyelemmel indítványozom, hogy az ajánlásban szereplő öt módosító javaslatot összevontan tárgyaljuk meg. Kérem, hogy aki egyetért a javaslattal, kézfelemeléssel szavazzon. (Szavazás.)

Megállapítom, hogy az Országgyűlés látható többsége elfogadta a javaslatot.

Megnyitom a részletes vitát a beérkezett módosító javaslatokról. Megkérdezem, kíván-e valaki felszólalni. (Senki nem jelentkezik.) Nem, így a részletes vitát lezárom. Így nyilván Szemkeő Judit államtitkár asszony sem kíván válaszolni. (Dr. Szemkeő Judit nemet int.)

Tisztelt Országgyűlés! A módosító javaslatokról a következő ülésünkön határozunk.

 

Tisztelt Országgyűlés! Soron következik a gyermekek és az ifjúság helyzetéről, életkörülményeik alakulásáról és az ezzel összefüggésben megtett kormányzati intézkedésekről szóló jelentés, valamint az ehhez kapcsolódó határozati javaslat együttes általános vitájának folytatása és lezárása. A jelentést J/2734. számon, a határozati javaslatot H/3755. számon kapták kézhez.

Tisztelt Országgyűlés! Most a képviselői felszólalásokra kerül sor az ajánlás szerint 15-15 perces időtartamban. Írásban előre jelentkezett Zsigó Róbert képviselő úr, Fidesz. Megadom a szót, tessék, képviselő úr! (Szabó Sándorné és Csizmár Gábor: Nincs előterjesztő! -Dr. Szemkeő Judit: Addig képviselem!) Bejelentem a jegyzőkönyv számára, hogy Szemkeő Judit államtitkár asszony képviseli az előterjesztőt.

Tessék, Zsigó képviselő úr!

 

Felszólalások:  <<  179  >>    Ülésnap adatai