Készült: 2020.02.28.00:49:50 Dinamikus lap

Felszólalás adatai

286. ülésnap, 175. felszólalás
Felszólaló Jakab István (Fidesz)
Felszólalás oka általános vita lezárva
Beosztás  
Bizottsági előadó  
Felszólalás ideje 1:50

Felszólalások:  <<  175  >>    Ülésnap adatai

A felszólalás szövege:

ELNÖK: Köszönöm, képviselő úr. Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem, kíván-e még valaki szólni. (Nincs jelzés.) Jelentkezőt nem látok.

Tisztelt Országgyűlés! Megkérdezem dr. Budai Gyula államtitkár urat, kíván-e reagálni az elhangzottakra. (Dr. Budai Gyula: Nem kívánok.) Államtitkár úr jelezte, hogy nem kíván reagálni.

Tisztelt Országgyűlés! Az együttes általános vitát lezárom.

Tisztelt Országgyűlés! Mivel az ír népnek a Lisszaboni Szerződéssel kapcsolatos aggályairól szóló jegyzőkönyv kihirdetéséről szóló törvényjavaslathoz nem érkezett módosító javaslat, részletes vitára nem kerül sor. Következő ülésünkön az előterjesztés elfogadásáról döntünk.

Tisztelt Országgyűlés! Napirendi pontjaink tárgyalásának végére értünk. Az egyes gazdasági tárgyú törvények módosításáról szóló T/11398. számú törvényjavaslat, valamint a termőföldről szóló 1994. évi LV. törvény módosításáról szóló T/11393. számú törvényjavaslat általános vitájának lezárására a módosító javaslatok házszabályszerű benyújtása érdekében nem került sor. A képviselők benyújtották módosító indítványaikat. Az általános vitákat most lezárom. A részletes vitára bocsátásokra és a részletes vitákra következő ülésünkön kerül sor.

Most a napirend utáni felszólalások következnek. Napirend utáni felszólalásra jelentkezett Horváth János képviselő úr, Fidesz-képviselőcsoport. Megadom a szót ötperces időkeretben.

Felszólalások:  <<  175  >>    Ülésnap adatai